Kies je Business Partner{content}Eric is een ervaren generalist en ondernemer die analyseert, overtuigt en resultaten boekt.
Wim helpt ondernemers in industrie, techniek en bouw die meer rendement, vrijheid en plezier willen door het ontwikkelen van mensen.
Ik ondersteun de MKB DGA/Directeur op gebied van strategie, marketing , sales, organisatie, management, optimale processen en opvolging (families).
Ik ben er sterk van overtuigd dat het optimaliseren van alle bestaande processen binnen uw onderneming kosteneffectief zullen uitwerken.
Ervaren en innovatieve ondernemer/ manager die resultaten kan boeken op het gebied van sales en transitie en innovatie
Ervaren ondernemer met echte interesse en een bruikbaar advies voor de ondernemer die verder kijkt en ook aan noodopvolging denkt.
Expert in het (samen) verbeteren van de organisatie waardoor de DGA, het bedrijf en het bedrijfsresultaat een enorme boost krijgen
Met kennis/ervaring (50jr+) helpt Ruud u met ‘uw verkopen’ naar het Arabisch Schiereiland; of met het opzetten dienstverlening flexibele personeel.
Coach van ondernemers om hun weer meester te maken van hun tijd, energie en het halen van hun doelen.
Albert assisteert ondernemers hun ultieme doelstelling: Wanneer wilt u stoppen? en Wat wilt u dan bereikt hebben? succesvol te realiseren.