De MKB Business Partners

Rob Cornelissen

Coach van ondernemers om hun weer meester te maken van hun tijd, energie en het halen van hun doelen.

Albert (Ab) S. Ekels

Albert assisteert ondernemers hun ultieme doelstelling: Wanneer wilt u stoppen? en Wat wilt u dan bereikt hebben? succesvol te realiseren.

René van Schajik

Als zeer ervaren financieringsspecialist ondersteunt René ondernemers bij het helder(der) krijgen en realiseren van hun doelstellingen.

Theo Hijdra

Ervaren ondernemer met echte interesse en een bruikbaar advies voor de ondernemer die verder kijkt en ook aan noodopvolging denkt.

Peter de Koo

Ik ben er sterk van overtuigd dat het optimaliseren van alle bestaande processen binnen uw onderneming kosteneffectief zullen uitwerken

Ruud Lagemann

Met kennis/ervaring (50jr+) helpt Ruud u met ‘uw verkopen’ naar het Arabisch Schiereiland; of met het opzetten dienstverlening flexibele personeel.

Dirk J. Mulder

Expert in het (samen) verbeteren van de organisatie waardoor de DGA, het bedrijf en het bedrijfsresultaat een enorme boost krijgen

Eric van Scherpenzeel

Eric is een ervaren generalist en ondernemer die analyseert, overtuigt en resultaten boekt.

Bart Vaessen

Ik ondersteun de MKB DGA/Directeur op gebied van strategie, marketing , sales, organisatie, management, optimale processen en opvolging (families).

Wim Tuijp

Wim helpt ondernemers in industrie, techniek en bouw die meer rendement, vrijheid en plezier willen door het ontwikkelen van mensen.