Info

  • Website : Als ervaren adviseur en ondernemer met expertise op het gebied van bedrijfsfinanciering en M&A, helpt Rob (internationale) ondernemers in het MKB.

“Deskundig, betrokken en empathisch adviseur met een scherpe blik die denkt in zakelijke mogelijkheden. ”

Achtergrond:

Een bedrijfseconoom en gecertificeerd Bedrijfsovername Specialist met 12 jaar ervaring in internationale commerciële- en marketingfuncties bij Canon en Ericsson. Vervolgens zelfstandig en als partner bij overnamespecialisten in Nederland en de UK een succesvol track record op het gebied van fusies en overnames opgebouwd vanaf 1998 jaar. Daarnaast is Rob in deze periode directeur/eigenaar geweest van een detacheringsbedrijf met diverse locaties in Nederland dat na een succesvolle groeifase is verkocht aan een internationale organisatie. 

Specialisme:

Het samen met het bedrijf en/of de ondernemer bepalen van de strategie en stappen die het beste passen bij de situatie en wensen. Waarde creëren voor het bedrijf door bijvoorbeeld een “Buy & Build” plan uit te voeren of door verkoop van bedrijfsonderdelen. Ook begeleidt Rob financieringsvraagstukken bij koop- of werkkapitaal optimalisatie. 

Buiten werktijden:

Rob is een betrokken familieman en houdt van grote wandelingen in de natuur, tuinieren, zeilen en moderne geschiedenis.

Neem contact op