René van Schajik

Info

  • Website : Als zeer ervaren financieringsspecialist ondersteunt René ondernemers bij het helder(der) krijgen en realiseren van hun doelstellingen.

“René is in staat snel uitdagingen te ontdekken, strategisch advies te geven en de gewenste bedrijfsfinancieringen te regelen.

Achtergrond:

René is zeer praktisch ingesteld. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring als CFO bij twee grote bedrijven in de luchtvaart. Vervolgens heeft hij jarenlang als accountmanager bij de grootbanken familiebedrijven geadviseerd. De laatste zes jaar is hij zelfstandig adviseur.

Specialisme:

Strategisch denken en dit vertalen naar meerjaren-prognoses, zodat inzicht ontstaat in de financiële effecten (o.a. liquiditeit) van beslissingen. Hierdoor wordt het bedrijf beter stuurbaar voor de ondernemer en kan gemakkelijker de benodigde financiering gerealiseerd worden. Ondernemers zijn zonder uitzondering blij te kunnen klankborden en waarderen het financiële inzicht dat hierdoor wordt verschaft.

Buiten werktijden:

Als voormalig scheidsrechter in de bovenste klassen van het amateurvoetbal volgt hij deze sport graag. Andere interessegebieden zijn muziek, lezen en cultuur.

Neem contact op