Info

  • Website : Ik ondersteun de MKB DGA/Directeur op gebied van strategie, marketing , sales, organisatie, management, optimale processen en opvolging (families).

“Voor sparren over heden, verleden en toekomst, neem contact met Bart voor een vrijblijvend gesprek en praktisch advies dat werkt.”

Achtergrond:
Bart heeft een technisch achtergrond aangevuld met opleidingen op gebied van export, marketing (NIMA Register Marketeer), sales, kwaliteit,  project, change, algemeen management en commissariaten.
Een internationale carrière in sales, technisch product management en een jarenlange ervaring als general manager voor multinational organisaties. 

Specialisme:
Bedrijfsadvies met nadruk op bijstaan van de DGA met praktisch advies “dat werkt”. Uitgaande van het strategisch plan en daadwerkelijke ondersteuning bij de operationele uitvoering, met het doel beter en meer succes!
Specifieke ervaring voor MKB o.a. met strategie/marketingplan, operational excellence, organisatie en leidinggeven, overnames, synergie, export, meertalig.

Actief als zelfstandig MKB-adviseur sinds 2003.

Buiten werktijden:
Na een internationale carrière lever ik graag een bijdrage aan het MKB. Ik woon in Breda en geniet van golf, bridge, muziek en Italië.

Neem contact op